Promosi Sampul Duit Raya 2018Promosi Sampul Duit Raya Tahun 2018 kini kembali lagi dengan harga paling rendah berbanding harga pada tahun sebelum ini.

Dengan tempahan sampul raya kod mp3 dan mp4, percuma penghantaran, percuma design dan percuma kuantiti tambahan yang boleh anda dapat apabila menempah disini.

Rujuk pada gambar untuk senarai harga sampul raya beserta spesifikikasi yang di tawarkan. Anda boleh menghantar design sendiri, tetapi jika anda masih tidak mempunyai design, kami mempunyai berpuluh-puluh design yang sedia ada, anda hanya perlu sediakan logo dan wording sahaja. Sila rujuk www.safira.com.my untuk lihat senarai design yang disediakan.

Penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia tanpa sebarang had kuantiti. Tempah sekarang sementara promosi ini sedang berlangsung. Jangan tempah pada minit terakhir kerana tempoh masa proses dan design mengambil masa 10 hari masa bekerja!

Anda boleh hantar tempahan melalui emel safiraprintingservices@gmail.com atau whatsapp 017-636 4629 (firdaus). Kami akan beri respon dengan segera.

0 comments: