Sampul Duit Raya/ Money Packet

 SAMPUL RAYA 2020


------------------
CUSTOM MADE
============

PRODUCT SPECIFICATION
Type :


--------------------------------------------------------------------------------------------


Printing : full color (4C) 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Print side : single 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Actual size : 
-> MP101 : 154x79.5mm
-> MP103 : 79.5x154mm
-> MP104 : 167X85mm
--------------------------------------------------------------------------------------------
Material : 
-> 130gsm Gloss Art Paper
-> 140gsm Linen
--------------------------------------------------------------------------------------------
Quantity : 500pcs / 1,250pcs / 2,600pcs / 5,000pcs / 10,000pcs / 15,000/ 20,000pcs / 30,000pcs / 40,000pcs / 50,000pcs / 100,000pcs 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Optional finishing : packing 5pcs / packet
--------------------------------------------------------------------------------------------
File format : (.ai)   (.pdf)   (.cdr)

PROMOSI RAYA 2020 

 

------------------
DESIGN READY MADE
============





Sila 'Save as' ke desktop anda dan zoom untuk paparan lebih jelas
Anda boleh masukkan logo syarikat / gambar keluarga pada mana-mana design sampul raya ready made yang kami sediakan. Tiada bayaran design ready made dikenakan.

Untuk menempah, sila klik butang di bawah atau hantar ke emel safiraprintingservices@gmail.com untuk mendapatkan quotation/sebut harga.

Pada emel, nyatakan :
  1. Kod Design Ready Made Sampul Raya
  2. Kod Sampul (MP101/MP103/MP104) dan Kuantiti
  3. Attach logo dan nama syarikat / gambar keluarga
Atau anda boleh klik link di bawah untuk mendapatkan quotation.
 
Kami tidak galakkan tempahan 'last minute' kerana tempoh masa print ialah 14 hari masa bekerja.



22 comments:

Cikgu Iza said...

salam bro,
boleh hantarkan saya quotation untuk tempah money packet ni tak

thanks..hantar kat sini ek

ezordbiz[at]gmail.com

T-shirtvaganza Online said...

Salam,
hantarkan quotation pada pada saya
berapa minimum kuantiti ye?

hafiyah2u@yahoo.com

Miss Jay said...

MACAM MANE NAK TAU HARGE NI? N DELIVERY MC MANE?

Anonymous said...

Salam bro..tolong email quotation harga printing utk sekeping dan berapa minimum utk printing kat abanadik_706@yahoo.com.my..urgent..

bmnsolution said...

Saudara,

Saya nak tempah 1000pcs

Boleh hantarkan quotation kepada saya

bmnsolution@gmail.com

h said...

salam,

tlg email guotation sampul duit raya
gaatehresources@gmail.com

tq

famia said...

salam,

Boleh tolong sertakan price quotation seperti di bawah:

- unit: 1000
- size: mp2 (155mm x 80mm)
- printing side: both sides
- material: 105gsm art paper
- finishing: gluing

Email: harasxt_21@yahoo.com

Thanks.

Anonymous said...

- unit: 10,500
- size: mp2 (155mm x 80mm)
- printing side: both sides
- material: 105gsm art paper
- finishing: gluing
-design minta tolong design kan..

plz email saya quatation
shamarifin@gmail.com atau sms sy 017-8489911

tq..

Nor Izeni said...

salam, tolong bagi harga

saya nak

-MP2,
-1000 pcs
-gluing
hantar ke e-mail

zrcorner@yahoo.com.my

tqvm

Unknown said...

salam,

Boleh tolong email saya quotation seperti di bawah:

- Qty: 1000
- Size: mp2 (155mm x 80mm)
- Printing: both sides
- Material: 105gsm art paper
- Finishing: gluing

Email: ddartwork@gmail.com

Anonymous said...

Salam..
Klau sy bg design, u tlg print brape hrga.. Email kt sy.
syahrizal99@yahoo.com

daddybola said...

salam...tlg hantar quotation utk 10k & 15k ke
khairul@irda.com.my

Miss Nia said...

Salam tlg hantar quotation untuk 5000 pcs

Miss Nia said...

Salam tlg hantar quotation untuk 5000 pcs di fazlinna91@gmail.com

lynn said...

salam .. tolong hantar quotation 500 pcs at lynndesigner92@gmail.com

s e p u l u h - p e r - s e p u l u h : said...

assalam
mohon quotation untuk mp2 = 1000pcs
tkasih

Unknown said...

Salam saya tau brp anda charge utk 500 unit MP2, 10inpacket, design sy bg dlm file pdf

Safira Admin said...

Wassalam Demi Dia,

Sila hantar butiran tempahan anda tersebut ke emel safiraprintingservices@gmail.com supaya kami dapat proceed quotation. Tq

Unknown said...

salam boleh dapatkan quotation harga

Unknown said...

salam bro,
boleh hantarkan saya quotation untuk tempah money packet ni tak

thanks..hantar kat sini ek

zack_world89@yahoo.co.uk

Unknown said...

sila email kan quatation kepada saya dakbang_boo@yahoo.com.my
niat hendak tolong melayu

SIBERDOLL said...

Hello Fir
Sampul Duit mp1
1000pcs